X
Logo

Θεραπεία PbSerum

Τι είναι η Θεραπεία PbSerum;

To PBSerum αποτελεί μια νέα επαναστατική, μη επεμβατική θεραπεία η οποία χαρακτηρίζεται από απόλυτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα και υπόσχεται να αναζωογονήσει και να αποκαταστήσει διάφορες βλάβες του δέρματος.

To PbSerum είναι μια ενέσιμη θεραπεία, η οποία συνδυάζεται με υπερήχους. Πρόκειται για μια καινούργια θεραπεία που βασίζεται στον συνδυασμό 3 ενζύμων: της Λυάσης, της Λιπάσης και της Κολαγεννάσης. Αυτά τα ένζυμα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά στη διάσπαση και την αναδιαμόρφωση διαφόρων συστατικών εντός της εξωκυττάριας μήτρας του δέρματος.

 • Κολαγεννάση: Διασπά τις κατεστραμμένες ίνες κολλαγόνου και διεγείρει την παραγωγή νέου, υγιούς κολλαγόνου.
 • Λιπάση: Το συγκεκριμένο ένζυμο στοχεύει και μειώνει τις τοπικές εναποθέσεις λίπους, βοηθώντας στη διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος και στη μείωση της κυτταρίτιδας.
 • Λυάση: Αποδομεί το υπερβολικό υαλουρονικό οξύ για να βελτιώσει τη διαπερατότητα των ιστών και να μειώσει την κατακράτηση υγρών, γεγονός που βοηθά στη μείωση του πρηξίματος.

Για ποιες περιπτώσεις είναι ιδανική;

Η θεραπεία PbSerum δίνει πολύ καλά αποτελέσματα σε δύσκολα προβλήματα όπως η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και οι ουλές. Ο συνδυασμός αυτών των 3 ενζύμων βοηθάει στη γρήγορη μεταβολική αντίδραση των κυττάρων μέσα στον οργανισμό. Η λυάση διασπά πρωτεΐνες, η λιπάση το λίπος και η κολαγγενάση τον ινώδη ιστό.

Το PbSerum διατίθεται στη αγορά σε 3 διαφορετικές συγκεντρώσεις ενζύμων. Ο τύπος που θα επιλέξουμε εξαρτάται από το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Προσαρμόζεται με βάση το ποιο δερματικό πρόβλημα θέλουμε να αντιμετωπίσουμε, από τη γήρανση και την ακμή έως τις εναποθέσεις λίπους και την κυτταρίτιδα.

Μερικές από τις αξιόλογες εφαρμογές περιλαμβάνουν:

 • Αντιγήρανση: Η κολλαγενάση είναι ιδανική για τη μείωση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών και της χαλάρωσης του δέρματος. Προάγει την ανανέωση του κολλαγόνου. Αυτό οδηγεί σε πιο σφριγηλό, πιο νεανικό δέρμα.
 • Θεραπεία ακμής: Τα ένζυμα βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής και καθαρίζουν τους φραγμένους πόρους, καθιστώντας το PBSerum αποτελεσματικό στη θεραπεία του δέρματος με τάση ακμής.
 • Κυτταρίτιδα: Οι οροί που περιέχουν λιπάση χρησιμοποιούνται για να στοχεύσουν τις περιοχές όπου το τοπικό λίπος παραμένει και δεν εξαλείφεται, βοηθώντας έτσι στη μείωση τόσο του τοπικού λίπους, όσο και της κυτταρίτιδας, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πιο λείο και καλοσχηματισμένο περίγραμμα σώματος.
 • Εξάλειψη ουλών: Με την αναδιαμόρφωση του κολλαγόνου και τη βελτίωση της υφής του δέρματος, το PBSerum μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων.

Πόσες θεραπείες με PbSerum υπάρχουν;

Με βάση τις αναλογίες των ενζύμων, υπάρχουν 3 διαφορετικοί τύποι θεραπείας. Έτσι έχουμε:

 • PbSerum Low
  Το PbSerum Low που βοηθάει πολύ στην ανάπλαση της επιδερμίδας και χρησιμοποιείται κυρίως στο πρόσωπο.
 • PbSerum Medium
  Το PbSerum Medium περιέχει μεγαλύτερη αναλογία Λιπάσης σε σχέση με την Κολλαγενάση και την Λυάση και είναι ιδανικό για την Κυτταρίτιδα τύπου Ι και ΙΙ και το τοπικό πάχος.
 • PbSerum High
  Το PbSerum High που περιέχει μεγαλύτερη συγκέντρωση κολλαγενάσης και είναι ιδανικό τόσο για κυτταρίτιδα, όσο και για τις ουλές.

Κάθε πότε γίνονται οι συνεδρίες;

Η θεραπεία είναι ενέσιμη και πραγματοποιείται κάθε 2 με 3 εβδομάδες ανάλογα με τον εκάστοτε στόχο. Αξίζει να σημειωθεί πως το σύνολο των συνεδριών που απαιτούνται είναι 3- 4 και τα αποτελέσματά είναι ορατά από την 1η με 2η κιόλας θεραπεία.

Υπάρχει κάποιος κίνδυνος στη θεραπεία PbSerum;

Η θεραπεία PbSerum είναι μη επεμβατική και απολύτως ασφαλής. Βέβαια, όπως σε κάθε θεραπεία υπάρχουν διάφορες αντενδείξεις.
Επομένως, η θεραπεία PbSerum δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε:

Άτομα που αντιμετωπίζουν κάποιο αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο βρίσκεται σε έξαρση ή είναι υπό αγωγή

 • Καρκινοπαθείς
 • Εγκυμονούσες
 • Θηλάζουσες

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του PbSerum;

Η θεραπεία PbSerum παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παραδοσιακές θεραπείες περιποίησης δέρματος.
Μεταξύ αυτών είναι:

 • Στοχευμένη δράση: Τα ένζυμα του PbSerum έχουν σχεδιαστεί για να δρουν σε συγκεκριμένα συστατικά του δέρματος, παρέχοντας στοχευμένη θεραπεία χωρίς να επηρεάζουν τους γύρω ιστούς.
 • Μη επεμβατική: Η θεραπεία PbSerum εφαρμόζεται τοπικά και είναι αναίμακτη, καθιστώντας τη μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μη επεμβατικές λύσεις.
 • Αποτελεσματικότητα: Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι οι θεραπείες που βασίζονται σε ένζυμα μπορούν να προσφέρουν ορατά αποτελέσματα σε συντομότερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τις πιο παραδοσιακές θεραπείες.