...
X
Logo

Πλαστική (Σύσφιξη) Κόλπου

foreverlaser

Ποιες οι τεχνικές πλαστικής κόλπου;

Για την πλαστική κόλπου εφαρμόζονται πλέον οι πιο σύγχρονες και ανώδυνες τεχνικές, οι οποίες πραγματοποιούνται με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια. Οι τεχνικές αυτές περιλαμβάνουν συνοπτικά τόσο την αιδοιοπλαστική και την πλαστική κόλπου, όσο και την ενίσχυση του σημείου G.

Η ανάπτυξή τους ήρθε ταχύτατα, εκπληρώνοντας μία πολύ σημαντική ανάγκη σε γυναίκες που αντιμετώπιζαν αντίστοιχα προβλήματα: Την ανάκτηση της λειτουργικότητας του κόλπου τους και την ενδυνάμωση της σεξουαλικότητάς τους.

Μέσα από την φιλοσοφία Γνώση-Επιλογή-Ιατρική Επίτευξη, η γυναίκα ενημερώνεται σχετικά με τις διαθέσιμες μεθόδους και στην συνέχεια επιλέγει μαζί με τον γιατρό της ποια είναι η πλέον κατάλληλη βάσει των δικών της αναγκών. Στην πλειοψηφία τους, οι χειρουργικές τακτικές είναι ανώδυνες και ακίνδυνες, έχοντας ως επίκεντρο την ερωτική απόλαυση της γυναίκας, σε συνδυασμό με τη μέγιστη δυνατή αισθητική βελτίωση.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ

Τι είναι το LVR – Χειρουργείο ημέρας για την ανάπλαση κόλπου;

Μετά από έναν φυσιολογικό τοκετό, η χαλάρωση κόλπου είναι μια απολύτως φυσιολογική κατάσταση του γυναικείου σώματος. H σύσφιξη κόλπου με laser και η συνολική ανάπλαση κόλπου με LVR δίνει σήμερα τη λύση στην αναζωογόνηση του κόλπου, με τον πιο ασφαλή και ανώδυνο τρόπο.

Οι γυναίκες που έχουν γεννήσει αντιμετωπίζουν συχνά ρήξη της ευαίσθητης κολπικής περιτονίας ή τραυματισμό των μυών του κόλπου από την πίεση που εφαρμόζεται στην περιοχή κατά την έξοδο του εμβρύου. Όταν η χαλάρωση αυτή εντοπίζεται σε κατώτερο επίπεδο, οι μύες της περιοχής συνηθίζουν να προτείνονται στην είσοδο του κόλπου, δυσχεραίνοντας σημαντικά την καθημερινότητα της γυναίκας, ακόμα και στις πιο απλές δραστηριότητες (κάθισμα, βάδισμα κ.α.).

Ακόμα και άτοκες γυναίκες, οι οποίες μπορεί εκ γενετής να έχουν χαλαρούς ιστούς, συχνά διαμαρτύρονται ότι δεν απολαμβάνουν την σεξουαλική επαφή και πιο συγκεκριμένα τη διείσδυση.

Η μέθοδος LVR (Laser vaginal rejuvenation) χρησιμοποιεί laser μήκους κύματος 980nn. Στο σύνολό της, η διαδικασία είναι σύντομη και εύκολη, χωρίς παρενέργειες ή επιπλοκές. Η ανάπλαση του κόλπου κάνει εντονότερη την αίσθηση της τριβής για το ζευγάρι, βελτιώνοντας την ποιότητα της επαφής και κατ’ επέκταση την ικανοποίηση και των δυο συντρόφων.

Τι είναι το DLV – Το κατεξοχήν χειρουργείο πλαστικής του γυναικείου αιδοίου;

Το Designer Laser Vaginoplasty είναι το κλασικό χειρουργείο πλαστικής του αιδοίου που προσφέρει συνολική αισθητική αποκατάσταση της εξωτερικής εμφάνισης του αιδοίου, της κλειτορίδας, της εισόδου του κόλπου και της περιοχής του περινέου. Συνεισφέρει σημαντικά στην βελτίωση της σεξουαλικής ικανοποίησης της γυναίκας και κατ’ επέκταση του ζευγαριού. Βοηθάει σε πολύ μεγάλο ποσοστό στην ψυχολογία, τη συνολική αυτοεκτίμηση και την ενδυνάμωση της γυναίκας, καθώς της δίνει και πάλι τον έλεγχο της ικανοποίησής της.

Προσφέρει αισθητική βελτίωση της περιοχής, με αποτέλεσμα το οποίο δείχνει απόλυτα φυσικό.

Η επέμβαση πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο με laser. Σμιλεύει την εξωτερική μορφολογία του κόλπου με ακρίβεια, επιφέροντας την πολυπόθητη συμμετρία στις ανατομικές δομές τόσο του εξωτερικού μέρους του αιδοίου όσο και του εσωτερικού του κόλπου.

Αφορά γυναίκες κάθε ηλικίας, άτοκες που λόγω ανατομίας έχουν χαλαρό κόλπο ή μητέρες που παρουσίασαν χαλάρωση ως αποτέλεσμα του τοκετού. Οι συγκεκριμένες μικροχειρουργικές μέθοδοι αφορούν την πλαστική χειλέων αιδοίου, την αφαίρεση λίπους από το εφήβαιο ή από τα μεγάλα χείλη αλλά και την τοποθέτηση λίπους στα μεγάλα χείλη, εάν αυτό χρειάζεται. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην αισθητική εμφάνιση και στη λειτουργικότητα της κλειτορίδας.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ

Επίτευξη έντονων οργασμών: Πως επιτυγχάνεται με την μέθοδο G-SPOT amplification;

Η τεχνική αυτή μετρά λιγότερα χρόνια εν ενεργεία σε σύγκριση με τις άλλες δύο, ενώ σχετίζεται με την αναδόμηση του σημείου G, το οποίο εντοπίζεται στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου. Μερικές γυναίκες μπορεί να βιώνουν μεν την κλιμάκωση του οργασμού όμως με την ένταση και τη συχνότητα την οποία θα ήθελαν.

Στην ειδική τεχνική G-SPOT amplification πραγματοποιείται ενίσχυση του σημείου, με ειδικό κολλαγόνο, μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης συσκευής. Η τεχνική δεν απαιτεί την χρήση αναισθησίας καθώς είναι απολύτως ανώδυνη. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι πάνω από το 80% των γυναικών παρατήρησε ενίσχυση της ικανοποίησής της μετά την τεχνική, αμέσως μετά την εφαρμογή της. Να σημειωθεί ότι η μέθοδος προσφέρει και δυνατότητα ανανέωσης της δόσης ή την εφαρμογή διπλής δόσης, σε περίπτωση που η ενδιαφερόμενη το επιθυμεί.

Χειρουργική Ελάχιστης Παρέμβασης

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.