X

Πλαστική (Σύσφιξη) Κόλπου

foreverlaser

Ποιες οι τεχνικές πλαστικής κόλπου;

Για την πλαστική κόλπου εφαρμόζονται σύγχρονες τεχνικές, οι οποίες πραγματοποιούνται με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια και περιλαμβάνουν συνοπτικά τόσο την αιδιοπλαστική και την πλαστική κόλπου όσο και την ενίσχυση του σημείου G spot.

Η ανάπτυξή τους ήρθε τάχιστα, εκπληρώνοντας μία πολύ σημαντική ανάγκη σε γυναίκες που αντιμετώπιζαν τέτοιου είδους προβλήματα: Την απόλυτη ενδυνάμωση της σεξουαλικότητάς τους!

Μέσα από την φιλοσοφία Γνώση-Επιλογή-Ιατρική Επίτευξη, η γυναίκα ενημερώνεται σχετικά με τις μεθόδους και στην συνέχεια επιλέγει μαζί με τον γιατρό της ποια είναι η καταλληλότερη και ασφαλέστερη. Οι χειρουργικές τακτικές είναι ανώδυνες και ακίνδυνες και σαν επίκεντρο έχουν την ερωτική απόλαυση και την αισθητική.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ

Τι είναι το LVR – Χειρουργείο ημέρας για την ανάπλαση κόλπου;

Γεννήσατε φυσιολογικά και με τη πάροδο του χρόνου η χαλάρωση κόλπου σας χτύπησε την πόρτα; H σύσφιξη κόλπου με laser και η συνολική ανάπλαση κόλπου με LVR σας δίνει τη λύση!

Οι γυναίκες που έχουν γεννήσει αντιμετωπίζουν συχνά ρήξη της ευαίσθητης κολπικής περιτονίας ή οι μύες είναι τραυματισμένοι από την έξοδο του εμβρύου. Όταν η χαλάρωση συμβαίνει στην είσοδο του κόλπου, οι μύες της περιοχής συνηθίζουν να βγαίνουν προς τα έξω, προκαλώντας μία αντιαισθητική εικόνα.

Ακόμα και άτοκες γυναίκες, οι οποίες από κατασκευής έχουν χαλαρούς ιστούς, συνήθως διαμαρτύρονται ότι δεν απολαμβάνουν την σεξουαλική επαφή και συγκεκριμένα τη διείσδυση.

Η μέθοδος LVR (Laser vaginal rejuvenation) χρησιμοποιεί laser μήκους κύματος 980nn. Σαν διαδικασία είναι σύντομη και εύκολη, χωρίς παρενέργειες ή επιπλοκές. Η γυναίκα μετά την επέμβαση αισθάνεται έντονη τη διείσδυση από τον σύντροφό της και κατά συνέπεια το ζευγάρι ικανοποιείται, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται η ποιότητα της επαφής.

Τι είναι το DLV – Το κατεξοχήν χειρουργείο πλαστικής του γυναικείου αιδοίου;

Το Designer laser vaginoplasty είναι το κλασικό χειρουργείο πλαστικής του αιδοίου που προσφέρει συνολική αισθητική αποκατάσταση της εξωτερικής εμφάνισης των χειλέων του αιδοίου, της κλειτορίδας, της εισόδου του κόλπου και της περιοχής του περινέου.

  • Συνεισφέρει σημαντικά στην βελτίωση της σεξουαλικής ικανοποίησης της γυναίκας και κατ’ επέκταση του ζευγαριού
  • Βοηθάει σε πολύ μεγάλο ποσοστό στην ψυχολογία, τη συνολική αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση της γυναίκας
  • Προσφέρει υψηλή αισθητική στην ευαίσθητη περιοχή συνολικά

Η επέμβαση πραγματοποιείται αποκλειστικά με laser. Σμιλεύει την εξωτερική μορφολογία του κόλπου με ακρίβεια, επιφέροντας συμμετρία στις ανατομικές δομές τόσο του εξωτερικού αιδοίου όσο και του κόλπου.

Αφορά γυναίκες κάθε ηλικίας άτοκες που λόγω ανατομίας έχουν χαλαρό κόλπο ή μητέρες που μετά τον τοκετό παρουσίασαν χαλάρωση. Οι μικροχειρουργικές αυτές μέθοδοι αφορούν την πλαστική χειλέων αιδοίου, την αφαίρεση λίπους από το εφήβαιο ή από τα μεγάλα χείλη αλλά και την τοποθέτηση λίπους στα μεγάλα χείλη αν χρειάζεται. Πάντα κατά τη διαδικασία δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην αισθητική εμφάνιση της κλειτορίδας.

Επίτευξη έντονων οργασμών: Πως επιτυγχάνεται με την μέθοδο G-SPOT amplification;

Η τεχνική αυτή είναι η πιο πρόσφατη από τις άλλες δύο και σχετίζεται με το γνωστό σε όλους σημείο G, το οποίο βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά του κόλπου. Μερικές γυναίκες μπορεί να βιώνουν μεν την κλιμάκωση του οργασμού όμως όχι τόσο συχνά όσο θα ήθελαν.

Στην ειδική τεχνική G-SPOT amplification πραγματοποιείται ενίσχυση του σημείου, με ειδικό κολλαγόνο, μέσω μιας ειδικής συσκευής. Η τεχνική δεν απαιτεί την χρήση αναισθησίας και είναι ανώδυνη. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι πάνω από το 80% των γυναικών παρατήρησε αύξηση οργασμού μετά την τεχνική. Να σημειωθεί ότι η μέθοδος προσφέρει και δυνατότητα ανανέωσης της δόσης ή την εφαρμογή εξαρχής διπλής δόσης.

Χειρουργική Ελάχιστης Παρέμβασης

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μυρίλλας, Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος & Ιδρυτής του τμήματος κοσμητικής γυναικολογίας της Forever Laser Clinic.