X
Logo

Cavitation – Λιποδιάλυση

foreverlaser

Η λιποδιάλυση με τη χρήση υπερήχων αποτελεί μια σύγχρονη, εξαιρετικά αποτελεσματική και ασφαλή τεχνική. Μας επιτρέπει να βελτιώσουμε την όψη της σιλουέτας, ενισχύοντας παράλληλα τον οργανισμό με απαραίτητα στοιχεία για την ελαστικότητα του δέρματος. Πρόκειται για μια μέθοδο η οποία επιτρέπει μόνιμη απώλεια λίπους, από τις περιοχές που επιθυμούμε, χωρίς να επηρεάζονται οι υπόλοιποι ιστοί.

Τι είναι η θεραπεία CAVITATION;

Η εφαρμογή της μεθόδου CAVITATION αξιοποιεί την πλέον σύγχρονη, μη επεμβατική τεχνολογία υπερήχων με κύριο στόχο την αποδόμηση του ανεπιθύμητου λίπους από το σώμα. Η ενέργεια του στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στα λιποκύτταρα της επιλεγμένης περιοχής (ή των επιλεγμένων περιοχών στην περίπτωση που επεμβαίνουμε σε πολλαπλά σημεία), χωρίς να επηρεάζει καθόλου τους γύρω ιστούς. Με αυτόν τον τρόπο τα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία παραμένουν ανέπαφα, γεγονός το οποίο καθιστά τη μέθοδο απόλυτα ασφαλή.

Ποιους βοηθάει η θεραπεία CAVITATION;

H θεραπεία είναι σχεδιασμένη για να βοηθήσει άνδρες και γυναίκες με επιπλέον σωματικό λίπος που επιθυμούν την μείωσή του χωρίς χειρουργική επέμβαση και είναι ιδανική για τοπικό πάχος που εντοπίζεται στην κοιλιά, στα πλαϊνά της μέσης, στους μηρούς και τους γλουτούς. Μερικά ακόμα σημεία τα οποία μπορούν να ωφεληθούν σημαντικά από τη μέθοδο είναι τα μπράτσα και οι κνήμες, εφόσον έχουν περίσσεια λίπους.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου;

Η μέθοδος cavitation έχει μια ευρεία σειρά από μακροπρόθεσμα οφέλη για το σώμα και τον οργανισμό. Μερικά από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά της είναι:

  • Ορατό αποτέλεσμα από την 1η θεραπεία
  • Μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού
  • Δεν απαιτεί γυμναστική ή δίαιτα
  • Τοπική απώλεια βάρους
  • Μείωση της μάζας λίπους
  • Βελτίωση της αιματικής κυκλοφορίας
  • Ενίσχυση ελαστικότητας της επιδερμίδας
  • Αναίμακτη και ανώδυνη τεχνική
  • Ασφαλής μέθοδος, χωρίς παρενέργειες
  • Άμεση επάνοδος στην καθημερινότητα

Ποια η διαδικασία θεραπείας με την μέθοδο CAVITATION;

Ο μηχανισμός του cavitation αποτελεί μια από τις κορυφαίες μη επεμβατικές μεθόδους αντιμετώπισης τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας. Με τη νέα ισχυρή ισχύ 200W καλύπτεται μεγαλύτερη περιοχή κατά τη διάρκεια της θεραπείας, με αποτέλεσμα ο χρόνος της εφαρμογής να μειώνεται ακόμη περισσότερο.

Πρόκειται για ένα φυσικό φαινόμενο, για την εφαρμογή του οποίου αξιοποιείται ειδική συχνότητα υπερήχων, με στόχο τον σχηματισμό μικρών φυσαλίδων στο εσωτερικό τμήμα του λιπώδους ιστού. Οι φυσαλίδες αυτές σταδιακά διογκώνονται και σπάνε, προκαλώντας λύση στις κυτταρικές μεμβράνες των λιποκυττάρων. Στη συνέχεια, τα προϊόντα αποδόµησης των λιποκυττάρων αποβάλλονται µέσω των ούρων από τον οργανισµό, λίγες ημέρες μετά.

Ο μέσος όρος απώλειας λίπους από τη θεραπεία Cavitation κυμαίνεται από 2 έως 4 εκατοστά από την πρώτη θεραπεία, με το ποσοστό λίπους να αυξάνεται στις επόμενες.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ

Κάθε πότε πραγματοποιείται η θεραπεία CAVITATION;

Η θεραπεία Cavitation ολοκληρώνεται σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς δεν μεσολαβούν μεγάλα χρονικά διαστήματα μεταξύ των συνεδριών. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται κάθε βδομάδα για βέλτιστο αποτέλεσμα, ενώ η πιο αντιπροσωπευτική εικόνα επιτυγχάνεται με την ολοκλήρωση της 7ης ή 8ης θεραπείας. Αυτό γίνεται επειδή ο οργανισμός χρειάζεται περίπου 3 ημέρες για να αποβάλει όλο το λίπος της περιοχής που υποβλήθηκε σε θεραπεία. Πρόκειται για μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο αναίμακτης λιποαναρρόφησης, η οποία βελτιώνει σημαντικά την κυκλοφορία του αίματος, επιτρέποντας άμεση επάνοδο στις καθημερινές δραστηριότητες, γεγονός το οποίο αποτελεί και ένα από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα της. Είναι απόλυτα ασφαλής, δεν απαιτεί αναισθησία, ούτε προκαλεί ερυθρότητα και εκχυμώσεις.

Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία;

Κάθε συνεδρία έχει διάρκεια περίπου 40 λεπτών, κατά μέσο όρο. Η διάρκεια μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με το μέγεθος της εκάστοτε περιοχής – στόχου, καθώς όπως είναι λογικό μεγαλύτερη περιοχή συνεπάγεται μεγαλύτερη διάρκεια. Για να ολοκληρώσει την αποβολή λίπους μετά από κάθε συνεδρία, ο οργανισμός χρειάζεται από 48 έως 72 ώρες.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της θεραπείας;

Η θεραπεία Cavitation έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, καθώς δεν εξασθενεί τα λιποκύτταρα αλλά τα εξαφανίζει. Ως αποτέλεσμα, το τοπικό βάρος το οποίο καταπολεμήθηκε κατά τη διάρκεια της θεραπείας δεν επανεμφανίζεται. Ακόμα και σε περιπτώσεις που το βάρος του ατόμου αυξηθεί σημαντικά μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών, η συσσώρευση θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα σε σημεία στα οποία δεν έχει εφαρμοστεί η θεραπεία.