X
Logo

Αιδοιοπλαστική – Πλαστική Αιδοίου

foreverlaser

Τι είναι η αιδοιοπλαστική – πλαστική κόλπου;

Κάθε γυναίκα γεννιέται με προκαθορισμένο μέγεθος μικρών και μεγάλων χειλέων. Κάθε αιδοίο είναι διαφορετικό ως προς το σχήμα και το μέγεθός του, γεγονός το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό. Πολλές γυναίκες ωστόσο, παρουσιάζουν μορφολογικές διαφοροποιήσεις οι οποίες δυσκολεύουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες, την εικόνα για τον εαυτό τους, καθώς και την ερωτική τους ζωή.

Δεν είναι επίσης λίγες οι περιπτώσεις που η εμφάνιση των χειλέων μπορεί να αλλάξει στη διάρκεια της ζωής μιας γυναίκας, εξαιτίας μιας ευρείας σειράς παραγόντων. Μεταξύ αυτών είναι η ηλικία, οι ορμονικές διαταραχές και η εγκυμοσύνη. Οι αλλαγές αυτές συχνά προκαλούν αισθητές διαφορές στην περιοχή του αιδοίο, συχνά δημιουργώντας πρόβλημα στη σεξουαλική τους ζωή. Επίσης, αρκετές γυναίκες μπορεί να παρουσιάζουν πρόβλημα κατά την άθληση ή άλλες δραστηριότητες λόγω της τριβής από τα μεγάλα χείλη ή τα υπερτροφικά χείλη αιδοίου. Για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να αλλάξουν την εικόνα ή τη λειτουργικότητα του αιδοίου τους, σήμερα υπάρχει η επιλογή της αιδοιοπλαστικής, η οποία μπορεί πλέον να γίνει με μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερο πόνο από ποτέ.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ

Αιδοιοπλαστική Πριν και Μετά: Γιατί μία γυναίκα να προβεί σε πλαστική αιδοίου;

H αιδοιοπλαστική αλλάζει την παθολογική ανατομία αιδοίου τόσο στα μικρά όσο και στα μεγάλα χείλη ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε γυναίκας. Είναι σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψιν ότι με τον ορισμό «αιδοιοπλαστική» δεν αναφερόμαστε σε μια συγκεκριμένη επέμβαση αλλά σε ένα ευρύ φάσμα τροποποιήσεων που μπορούν να πραγματοποιηθούν τόσο στο αιδοίο όσο και στην ευρύτερη βουβωνική χώρα.

Τα πλέον συνηθισμένα προβλήματα που παρουσιάζονται, σε γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας και τα οποία επιδέχονται επέμβασης είναι:

  • Μεγάλα χείλη αιδοίου ή κλειτορίδας: Το πρόβλημα αυτό γίνεται ενοχλητικό για τη γυναίκα, επηρεάζει πολύ την ψυχολογία και προκαλεί δυσφορία, τράβηγμα ή και πόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
  • Χαλάρωση κόλπου: Η χαλάρωση στο εσωτερικό του κόλπου επηρεάζει σημαντικά την ερωτική απόλαυση και των δυο συντρόφων, εμποδίζοντας την ομαλή διείσδυση και δημιουργώντας πρακτικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της επαφής.
  • Χαλαρό περίνεο: Πρόκειται για την περιοχή η οποία ενώνει το αιδοίο με τον πρωκτό. Η χαλάρωση μπορεί να προκληθεί λόγω τοκετών ή γήρατος, εντείνοντας την τριβή και προκαλώντας ήπιο έως έντονο πόνο.
  • Αδύναμο σημείο G: Η γυναίκα μπορεί να έχει χάσει την αίσθηση της ευχαρίστησης λόγω κάποιας προϋπάρχουσας ή επίκτητης δυσπλασίας του κόλπου. Η πλαστική στην περιοχή του κόλπου μπορεί σήμερα να πραγματοποιηθεί χωρίς σημάδια και ουλές τα οποία συχνά συνόδευαν παλαιότερες επεμβάσεις.

Το πρόβλημα είναι μόνο αισθητικό;

Τα υπερτροφικά χείλη αιδοίου, δυστυχώς δεν επηρεάζουν μόνο την αισθητική εικόνα της γυναίκας, καθώς περιορίζουν μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων. Οι περισσότερες γυναίκες με υπερτροφικά μικρά ή μεγάλα χείλη αναφέρουν ότι αισθάνονται ενοχλήσεις σε καθημερινές συνήθειες όπως το τρέξιμο ή το απλό περπάτημα. Επιπλέον, αυξάνεται η πιθανότητα εμφάνισης λοιμώξεων, εφόσον η περιοχή μπορεί να ευνοεί την ανάπτυξη μικροοργανισμών λόγω της μορφολογίας της (π.χ. μετά από μπάνιο σε πισίνα ή θάλασσα).

Ιδιαίτερο βάρος πρέπει να δοθεί στην ψυχολογία της γυναίκας η οποία ενδέχεται να μην είναι ευχαριστημένη με την εικόνα της και χρειάζεται αποκατάσταση της σεξουαλικής της αυτοπεποίθησης. Μια αιδοιοπλαστική μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά τη σχέση σας με το σώμα σας, ενισχύοντας παράλληλα τη libido σας.

Οι λόγοι που τελικά ωθούν μία γυναίκα να επιλέξει την πλαστική αιδοίου που της ταιριάζει είναι για να αλλάξει συνολικά τη ζωή της, τροποποιώντας οποιοδήποτε στοιχείο της εμφάνισής της αυτή επιθυμεί και επιτρέποντας στον εαυτό της να επιστρέψει με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στις επιθυμητές για αυτήν δραστηριότητες.

Αιδοιοπλαστική: Ποιο το κόστος και οι τιμές της επέμβασης;

Η εξέλιξη της τεχνολογίας και η χρήση laser στην πλαστική του αιδοίου έχει κάνει αρκετά προσιτή την επέμβαση στη μέση γυναίκα. Εκτός από το χαμηλό κόστος, πολύ σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η συνολική αποκατάσταση, η οποία είναι εξαιρετικά εύκολη σε σύγκριση με μία κλασική πλαστική επέμβαση. Ως αποτέλεσμα, η σύγχρονη αιδοιοπλαστική αποτελεί μια ασφαλή και απλή διαδικασία, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς κίνδυνο και πιθανές επιπλοκές. Μετά από εκτενή ανάλυση κάθε περιστατικού, δημιουργείται ένα πλήρως εξατομικευμένο πλάνο βάσει του οποίου και υπολογίζεται το ακριβές κόστος της επέμβασης.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ

Αιδοιοπλαστική με laser και λιποπλαστική: Ποια μέθοδο να προτιμήσω;

Μειωτική χειλεοπλαστική με laser: Αφορά τη σμίλευση των άνισων εσωτερικών χειλέων ή την μείωση της περίσσειας δέρματος στα πλαϊνά τμήματα της κλειτορίδας. Βοηθά σημαντικά στην ανάκτηση της ερωτικής απόλαυσης για τη γυναίκα, καθώς η κλειτορίδα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε αυτήν.

Περινεοπλαστική με λέιζερ: Πρόκειται για ανάπλαση του περινέου (περιοχής ανάμεσα σε κόλπο και πρωκτό) που παρουσιάζει χαλάρωση. Επιλέγεται κυρίως από γυναίκες οι οποίες μετά από έναν ή περισσότερους φυσιολογικούς τοκετούς, παρατηρούν αισθητή αλλαγή και χαλάρωση της περιοχής.

Αυξητική χειλεοπλαστική: Μέθοδος που χαρίζει νεανική εμφάνιση των μεγάλων χειλέων μέσω αυτόλογου μοσχεύματος.

Λιποπλαστική αιδοίου: Απομακρύνει το λίπος που περισσεύει από το εφήβαιο και το πάνω μέρος των μεγάλων χειλέων, δημιουργώντας ένα καλαίσθητο περίγραμμα.

Ενίσχυση του σημείου G: Προσφέρει στην γυναίκα μεγαλύτερη και πιο έντονη ευχαρίστηση κατά τον οργασμό, επιτυγχάνοντας ολική ανάπλαση του εσωτερικού του κόλπου.

Στόχος μας είναι να αξιολογούμε συνολικά κάθε περιστατικό, εστιάζοντας αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας ανάγκες. Μόνο έτσι μπορούμε να επιλέξουμε μαζί τον τύπο επέμβασης που σας ταιριάζει και θα αλλάξει συνολικά τόσο τη διάθεση όσο και την ποιότητα ζωής σας.

Πλαστική αιδοίου: Πριν και μετά την επέμβαση υπάρχει πόνος; Αφήνει σημάδια;

Η προετοιμασία πριν από την επέμβαση είναι απόλυτα ανώδυνη για τη γυναίκα, χάρη στις σύγχρονες και αναίμακτες μεθόδους που διαθέτουμε. Η χρήση αναισθησίας πραγματοποιείται σε όλα τα περιστατικά, διασφαλίζοντας ότι η γυναίκα δεν θα νιώσει καμία απολύτως ενόχληση κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Συχνά προτιμάται η τοπική αναισθησία, ως μέθοδος που προκαλεί την ελάχιστη επιβάρυνση του οργανισμού. Αν και ανώδυνη, η αιδοιοπλαστική μπορεί να επιφέρει κάποια αμελητέα αίσθηση «τραβήγματος» μετά την ολοκλήρωσή της, η οποία και ανακουφίζεται με τη χρήση ήπιων αναλγητικών. Τυχόν οίδημα υποχωρεί πλήρως σε λίγες μέρες από την επέμβαση. Οι σύγχρονες τεχνικές επιτρέπουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας χωρίς ουλές και σημάδια. Η χρήση του ειδικού laser αποσκοπεί στην επίτευξη ενός αισθητικά τέλειου αποτελέσματος, το οποίο δείχνει απόλυτα φυσικό.

foreverlaser

foreverlaser

foreverlaser