X

Αιδοιοπλαστική

foreverlaser

Κάθε γυναίκα γεννιέται με προκαθορισμένο μέγεθος χειλέων στο αιδοίο. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μπορεί το μέγεθος των χειλέων να αλλάξει εξαιτίας πολλών παραγόντων όπως η ηλικία, οι ορμονικές διαταραχές, η εγκυμοσύνη κ.α.

Αυτή η αλλαγή συνήθως χαρακτηρίζεται από την αύξηση των μικρών χειλέων του αιδοίου, που κάνει τη γυναίκα να αισθάνεται ντροπή και αμηχανία όταν είναι γυμνή, επηρεάζοντας τη σεξουαλική δραστηριότητα. Επίσης, οι γυναίκες μπορεί να παρουσιάζουν πρόβλημα κατά την άθληση ή την ερωτική συνεύρεση λόγω της τριβής από τα μεγάλα χείλη ή τα υπερτροφικά χείλη αιδοίου.

Γιατί μία γυναίκα να προβεί σε πλαστική αιδοίου;

H αιδιοπλαστική αλλάζει την παθολογική ανατομία αιδοίου τόσο στα μικρά όσο και στα μεγάλα χείλη ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε γυναίκας. Τα συνήθη προβλήματα που παρουσιάζονται είναι:

Μεγάλη χείλη αιδοίου ή κλειτορίδας: Το πρόβλημα αυτό γίνεται ενοχλητικό για τη γυναίκα, επηρεάζει πολύ την ψυχολογία και προκαλεί άγχος για την ώρα της ερωτικής επαφής.
Χαλάρωση κόλπου: Ο χαλαρός κόλπος επηρεάζει σημαντικά την ερωτική απόλαυση όχι μόνο της γυναίκας αλλά και του συντρόφου της, δημιουργώντας πρακτικά προβλήματα στην διάρκεια της επαφής.
Αντιαισθητικό περίνεο: Περίνεο ονομάζουμε την περιοχή μεταξύ στον κόλπο και τον πρωκτό. Η αντιαισθητική εικόνα μπορεί να προκλήθηκε από προηγούμενους τοκετούς ή γήρας.
Αδύναμο σημείο G: Η γυναίκα μπορεί να έχει χάσει την αίσθηση της ευχαρίστησης που είχε κάποτε στους οργασμούς της.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ

Το πρόβλημα είναι μόνο αισθητικό;

Τα υπερτροφικά χείλη αιδοίου, δυστυχώς δεν επηρεάζουν μόνο την αισθητική εικόνα της γυναίκας. Οι περισσότερες γυναίκες παραπονιούνται ότι νιώθουν ενοχλήσεις σε απλές συνήθειες όπως η άθληση ή το απλό περπάτημα λόγω των αυξημένων χειλέων του αιδοίου. Επίσης, είναι έκδηλες συχνές μυκητιάσεις λόγω της αδυναμίας ολοκληρωμένου καθαρισμού, αφού η μορφολογία της περιοχής δεν το επιτρέπει.

Ιδιαίτερο βάρος πρέπει να δοθεί στην ψυχολογία της γυναίκας που αισθάνεται σε συντριπτική πλειοψηφία ότι μειονεκτεί στον σεξουαλικό τομέα και νιώθει ντροπή με κάθε ερωτικό σύντροφο.

Οι λόγοι που τελικά ωθούν μία γυναίκα να επιλέξει την πλαστική αιδοίου που της ταιριάζει είναι για να αλλάξει συνολικά τη ζωή της!

Πλαστική αιδοίου: Θεωρείται ακριβή η επέμβαση;

Η εξέλιξη της τεχνολογίας και η χρήση laser στην πλαστική αιδοίου έχει κάνει πολύ προσιτή την επέμβαση στην μέση Ελληνίδα. Εκτός από το χαμηλό κόστος, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η συνολική αποκατάσταση, η οποία είναι πολύ εύκολη συγκριτικά με μία κλασική πλαστική επέμβαση.

Ποιοι ειναι οι μέθοδοι αιδιοπλαστικής με laser και λιπογλυπτική;

Μειωτική χειλεοπλαστική με laser: Αφορά τη σμίλευση των άνισων εσωτερικών χειλέων ή την μείωση της περίσσειας δέρματος στα πλαϊνά τμήματα της κλειτορίδας.
Περινεοπλαστική με λέιζερ: Πρόκειται για ανάπλαση του περινέου (περιοχής ανάμεσα σε κόλπο και πρωκτό) που παρουσιάζει χαλάρωση. Επιλέγεται κυρίως από γυναίκες που μετά από έναν ή περισσότερους φυσιολογικούς τοκετούς, παρατηρούν αισθητή αλλαγή και χαλάρωση της περιοχής.
Αυξητική χειλεοπλαστική: Μέθοδος που χαρίζει νεανική εμφάνιση των μεγάλων χειλέων μέσω αυτόλογου μοσχεύματος.
Λιποπλαστική αιδοίου: Απομακρύνει το λίπος που περισσεύει από το εφήβαιο και το πάνω μέρος των μεγάλων χειλέων, δημιουργώντας ένα καλαίσθητο περίγραμμα.
Ενίσχυση του σημείου G: Προσφέρει στην γυναίκα μεγαλύτερη και πιο έντονη ευχαρίστηση κατά τον οργασμό.

foreverlaser

foreverlaser

foreverlaser

Προγραμματίστε το ραντεβού σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΔΩ

Πλαστική αιδοίου: Πριν και μετά την επέμβαση η γυναικά πονάει; Αφήνει σημάδια;

Πριν την επέμβαση, στην προετοιμασία που γίνεται, η γυναίκα δεν αισθάνεται τίποτα. Επιλέγεται μία αναισθησία που να καλύπτει επαρκώς όλες τις ανάγκες της γυναίκας. Θεωρείται ανώδυνη μέθοδος, αφού μόλις τελειώσει η επέμβαση η ενόχληση είναι πολύ μικρή και με ένα απλό αναλγητικό δεν παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα. Τυχόν οίδημα υποχωρεί σε λίγες μέρες.

Ουλές και σημάδια δεν υπάρχουν. Η χρήση του ειδικού laser αποσκοπεί στην επίτευξη ενός τέλειου αισθητικού αποτελέσματος.

Χειρουργική Ελάχιστης Παρέμβασης

 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μυρίλλας, Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος & Ιδρυτής του τμήματος κοσμητικής γυναικολογίας της Forever Laser Clinic.